Een pikante lunch

Stipt om 13.00 uur loopt Merel het restaurant binnen. Ze glimlacht tevreden, want ze weet dat hij stiptheid hoog in het vaandel heeft. In de spiegel in de hal staart een sexy, stralende dame terug. Ze is gekleed in een olijfgroen jurkje, met een kanten top en een wijder uitlopende rok, zwarte kousen en zwarte pumps. Voor het oog verborgen draagt ze een zwarte bh met doorschijnend kant en jarretels. Geen slipje, want dat is wat hij bedoelde met ‘correct gekleed’, toen hij vanmorgen appte: “Meld je vanmiddag om 13.00 uur bij restaurant Het Heerenhuys. Trek je nieuwste jurkje aan en kleed je verder correct.”
Ze wordt begroet door een vriendelijke serveerster. “Goedemiddag mevrouw, kan ik u helpen?”
“Er is om 13.00 uur een tafel gereserveerd op naam van Westerhoven.”
“Prima, volgt u mij maar.”
Ze neemt plaats aan de aangewezen tafel en appt: “Ik ben er en zit aan tafel.”
Zijn antwoord volgt nog geen minuut later: “Keurig op tijd, dame! Bestel maar een salade gerookte zalm en een kop thee voor jou. Voor mij een Italiaanse bol met pulled pork en een cappuccino.”
Op zoek naar smaakjes thee kijkt ze vluchtig de menukaart door. Er staat alleen ‘diverse smaken’ vermeld. Ze legt de menukaart op de rand van de tafel. Bijna gelijk komt de serveerster op haar af.
“Wilt u al bestellen?”
“Graag” en ze geeft de bestelling door.
Vijf minuten later ziet ze hem binnenkomen. Als hij dichtbij de tafel komt, staat ze op. Niet zozeer om hem te begroeten, maar meer zodat hij haar makkelijk kan keuren. Zijn uitgestreken gezicht verraadt nog niks. Ze wacht geduldig af. Terwijl een brede, goedkeurende glimlach verschijnt, slaat hij zijn armen om haar heen, zoent haar op haar wang en fluistert: “Ziet er goed uit, slettebak.”
De warmte van zijn adem en zijn woorden sturen een rilling door haar lijf, die in haar onderbuik als tinteling blijft hangen.
Als teken dat ze mag gaan zitten, trekt hij de stoel verder naar achteren. Nadat hij haar aan tafel heeft geholpen, neemt hij plaats op de stoel tegenover haar.
Bijna tegelijkertijd brengt de serveerster de drankjes.
“Ik heb hier een thee.”
“Die is voor mevrouw.”
“Dank u.” Merel lacht vriendelijk voordat ze aandachtig een smaakje uit de theedoos kiest.
“En de cappuccino. Alstublieft. Het eten komt er zo aan.”
Binnen een paar minuten is de serveerster weer terug.
“De salade.”
“Is voor mevrouw.”
“En de Italiaanse bol voor u, meneer. Eet smakelijk.”
“Dank u wel.”
Merels handen rusten geduldig op haar benen en haar blik is gericht op de salade voor haar. Ze hoort hem zijn kopje pakken en even later weer neerzetten.
“Lekker, daar was ik aan toe.”
Vervolgens hoort ze zijn bestek over zijn bord schrapen.
“Heel lekker broodje dit. Heb je honger, meisje?”
“Ja, meneer.” Haar blik blijft op de salade gericht en haar handen op haar benen.
“Eet dan maar lekker je salade op.” Ze wisselen een liefdevolle glimlach.
“Dank u wel, meneer.”
“Heb je je goed vermaakt vanmorgen?”
Rustig eet ze haar mond leeg voordat ze antwoord geeft. Met volle mond praten is namelijk onbeleefd.
“Jazeker! Ik ben op tijd opgestaan, ben goed opgeschoten met de klusjes en ik heb in mijn boek gelezen.”
“Goed om te horen, meisje.”
“Hoe is het op uw werk?”
“Druk en chaotisch. Een uitdaging om het werk gedaan te krijgen.”
“Oh, dus u kunt vanavond wel ontspanning gebruiken?” Een twinkeling siert haar ogen. Ze houdt ervan hem door haar toedoen te zien ontspannen na een drukke dag.
“Dat zou zeker welkom zijn.”
“Dan zal ik de rest van de middag een heerlijke avond voor u voorbereiden.”
“Ik kan niet wachten.” Zijn voet duwt haar benen iets uit elkaar. De tintelingen in haar onderbuik wakkeren aan door zijn strakke blik. Zijn servet valt op de grond. Een scheef lachje en opgetrokken wenkbrauw verraden dat dit niet per ongeluk is. Langzaam bukt hij onder de tafel. Haar snellere ademhaling laat haar langs haar droge lippen likken. Ze spreidt haar benen iets verder, trekt haar rokje hoger op. Haar kutje trekt samen en ze weet dat ze nat wordt. Met een geile blik in zijn ogen komt hij weer boven tafel. Minutenlang staart hij recht haar ziel in. In haar hoofd flitsen beelden voorbij. Zijn handen liefkozend op haar borsten gevolgd door een venijnig kneepje in haar tepels. Haar gulzige mond om zijn heerlijke pik. Het gonst in haar hoofd en haar wangen gloeien.
Alsof hij weet wat er in haar hoofd omgaat, zegt hij: “Drink je thee maar op.” De warme, zoete thee haalt haar uit de beginnende roes.
Ze schuift wat salade op haar vork, die ze langzaam naar haar mond stuurt terwijl ze hem uitdagend aankijkt. Haar mond vormt een te grote ingang en haar tong vindt de weg naar buiten om langs de onderkant van de vork te strijken, voordat de salade naar binnenglijdt.
Ruw prikt hij een stukje brood aan zijn vork. Zijn wijkende lippen leggen zijn tanden bloot en met venijnige beetjes verdwijnt het eten in zijn mond.
Als de laatste restjes van de maaltijd van hun bord zijn verdwenen, verbreekt de serveerster de stilte. “Heeft het gesmaakt?”
“Jazeker!”, laten ze tegelijk weten.
“Lust u nog iets na? Een kopje koffie misschien?”
Na een vlugge blik op zijn horloge, schudt hij zijn hoofd. “Nee, bedankt. Mag ik de rekening?”
“Natuurlijk, dan kom ik die zo brengen.”
“Het is al bijna 14.00 uur. Ik moet terug naar kantoor.”
Ze knikt begrijpend. Na het afrekenen biedt hij haar zijn arm aan. Buiten slaat ze haar armen om zijn hals en snuift zijn geur op. “Bedankt voor de heerlijke lunch, schat.”
Hij werpt haar een warme glimlach toe. “Tot vanavond, slettebakje van me. Dan maken we er iets heerlijks van.”

Dit verhaal is geschreven voor de maandelijkse schrijfuitdaging Pittig Proza #27 van Vlammende Verzinsels en Erotica Fest #40 van NBRPlaza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: