Nacht der lusten

Hijgend slaat Belluriël de zware deur achter zich dicht. Ze is net vóór het vallen van de avond binnen, eigenlijk te laat. De nacht biedt geen plek aan engelen. Dat weet ze, maar sinds ze ooit per ongeluk te laat was, blijft de mysterieuze nacht trekken.

Toen ze een aantal weken geleden net na het vallen van de avond binnenkwam, zag ze tot haar verbazing dat de hal was veranderd. Waar eerst een schijnbaar ondoordringbare muur stond, bevond zich nu een onheilspellende nevel. Daar doorheen zag ze gehoornde immense gestalten voorbijtrekken. Als betoverd wandelde ze op de nevel af. Nog net ving ze een glimp op van een meer dan 2 meter lange gestalte met imposante naar achter gekrulde hoorns en rode huid. Ze staarde de indrukwekkende stoet na terwijl die oploste doordat de wezens één voor één hun vleugels spreidden en uitvlogen. Sinds die uittocht van demonen is ze geïntrigeerd. Ze is vooral nieuwsgierig naar de rode demon. Wat brengt hij teweeg? Steeds vaker komt ze op het randje van de avond binnen om maar een glimp op te kunnen vangen.

Vandaag is het gelukt nog wat later binnen te komen, zonder voor een gesloten deur te staan. De nevel is nu opgetrokken wat een onbelemmerd zicht geeft op de stoet demonen. Met open mond en grote ogen zet ze voorzichtige stappen richting de stoet. Tussen alle grauwe wezens valt haar de rode  kolos meteen op. Haar blik valt op zijn enorme geslacht. Alsof hij haar starende blik voelt, draait hij zijn lege witte ogen richting Belluriël. Kan ze de boosaardige grimas rond zijn lippen opvatten als een glimlach? Als hij langs haar loopt, overvalt haar een onbedwingbare impuls. Haar benen zetten zich in beweging, gaan steeds sneller en voor ze het weet, vliegt ze achter hem aan de nacht in.

Algauw komt de demon tot een halt en draait langzaam zijn hoofd richting een raam. Zijn hoofd hangt schuin alsof hij aandachtig luistert en dan verdwijnt hij met een ruk door het raam. Met kloppend hart zweeft Belluriël dichterbij en blijft op een afstandje staren. Een man en vrouw liggen vredig naast elkaar te slapen. De demon stopt bij het midden van het voeteneind. Zijn enorme lid zwelt en een zwarte stroperige substantie spuit over het stel heen, maar blijft niet tastbaar liggen. De man glimlacht terwijl zijn lichaam kronkelt en zijn vingers zich in de lakens graven. De vrouw kreunt en legt haar hand tussen haar benen. Het werk van de rode kolos lijkt hier gedaan. Zijn vleugels klappen uit en hij stort zich uit het raam. Met een twinkeling in haar ogen werpt Belluriël een blik op het genietende stel. Wat heeft de demon teweeggebracht? Veel tijd om hierover na te denken heeft ze niet. Gauw spreidt ze haar vleugels en volgt hem verder de duisternis in.

Verderop stopt de demon weer, lijkt te luisteren en verdwijnt door een raam. Onder een dikke deken ligt een vrouw in diepe slaap. De demon trekt de deken van haar af en Belluriël ziet zijn grote pik weer groeien. Hij buigt zich over de vrouw en zijn gespleten tong likt over haar gezicht. Haar benen spreiden zich en zijn enorme lul glijdt moeiteloos binnen. Belluriëls ogen puilen bijna uit en haar handen slaan stijf over haar kruis. Dat kan toch niet passen?

De vrouw lijkt er geen moeite mee te hebben. Ze betast haar borsten en kreunt. De demon stoot steeds agressiever zijn lul diep in haar terwijl hij zijn tanden in haar keel zet. Zijn lichaam schokt en hij trekt zich terug, een spoor van zijn zwarte zaad achterlatend. Zonder te ontwaken siddert het lichaam van de vrouw en geile kreten verlaten haar mond.

Bij een volgend gebouw gebeurt hetzelfde. De demon richt zich op een man. Weer groeit zijn pik tot een onmenselijk formaat. Zonder moeite glijdt hij ruig bij de man naar binnen. Zijn stoten zijn grof en hard. Plotseling wordt de man gillend en badend in het zweet wakker. Abrupt schiet de demon het raam uit, recht tegen Belluriël aan. Ze hapt van schrik naar lucht. Daar is die boosaardige grimas weer.
“Wat doet een onschuldig engeltje zo alleen in de gevaarlijke nacht?” Zijn stem klinkt geamuseerd.
Haar hart lijkt zich een weg uit haar lijf te willen breken en ze weet geen woord uit te brengen.
“Nou?”
Ze haalt diep adem.
“Ik… ik … ik wil graag weten wat er in de nacht gebeurt.” Ze slikt hoorbaar. “Al avonden kijk ik naar jullie uittocht en ik wilde zo graag eens mee.”
“Hmm… en het leek dit nieuwsgierige engeltje wel een goed idee zomaar een willekeurige demon te stalken? Bevalt het?”
“Ik dacht er niet zo over na, maar willekeurig was het niet. Je viel me op.” Ze buigt haar hoofd een stukje en glimlacht verlegen.
“Vannacht zag ik dingen gebeuren die me nog niks zeggen.”
De demon staart haar onderzoekend aan terwijl hij om haar heen loopt.
“Je dapperheid bevalt me wel. Laat me je het geheim influisteren.” Zijn hete adem strijkt via haar oor langs haar wang. Nu houdt Belluriël haar hoofd schuin om te luisteren en sluit haar ogen.
“Als lustdemon vlieg ik ‘s nachts uit om te luisteren naar de schreeuw van onderdrukte seksuele verlangens.” Zijn tong likt zachtjes haar hals en ze kreunt instemmend.
“Door mijn zaad of aanraking komen deze verlangens in dromen tot leven.” Zijn klauwen omklemmen haar heupen.
“Soms zitten deze verlangens diep.” Hij spreekt het laatste woord haast grommend uit en trekt haar heupen naar achteren. Belluriël hijgt.
“Zo diep, dat het nodig is ze eruit te neuken.” Zijn klauwen hebben haar borsten gevonden. Ze duwt haar billen tegen zijn enorme harde pik.
“Wil je dat ook weten, engeltje, hoe een demonenpik voelt?” Zijn klauw glijdt langs haar nek en grijpt haar haar.
“Oh ja”, kreunt ze en spreidt haar benen om hem toe te laten. Langzaam dringt hij bij haar binnen en vult haar alsof zij gemaakt is voor hem. Zijn stoten beginnen rustig. Alsof haar gehijg hem aanmoedigt versnelt zijn tempo algauw. Zijn klauwen graven zich steeds dieper in haar heupen. Zijn stoten worden steeds ruwer. Een wervelwind borrelt op in haar buik. Dit overweldigende gevoel laat haar bijna grommend gillen, waardoor hij met een woeste brul zijn zaad in haar dumpt.

Teder slaat hij zijn vleugels om haar heen en aait haar.
“Weet je zo genoeg over de mysterieuze nacht?”
Breed glimlachend en met een twinkeling in haar ogen kijkt ze naar hem op: “Ik denk dat ik nog wel meer onderzoek nodig heb.”

Inspiratie voor dit verhaal komt van de bijeenkomst van Vlammende Verzinsels met als thema Angels & Demons.

Een gedachte over “Nacht der lusten

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: