Onverwachte oververhitting

Met een zucht legt Isabel haar handdoek op het zand. Eigenlijk houdt ze niet van de zon en het strand, maar vandaag doet ze toch een poging te ontspannen. Ze heeft een rustig plekje uitgezocht, beschut van de zon en de mensenmassa. Het duurt niet lang voor ze verdwaald is in haar boek. Ineens hoort ze geritsel, een schaduw verschijnt en het onmiskenbare geluid van een openritsende tas klinkt. Verdomme, ze had zo gehoopt het minst populaire plekje te hebben. Geïrriteerd kijkt ze op. Een lange slanke man spreidt zijn handdoek uit. Kort bruin haar piekt onder zijn petje uit. Zijn handen pakken de onderkant van zijn t-shirt en trekken het over zijn hoofd uit. Het petje ploft in het zand en mysterieuze donkere ogen komen tevoorschijn. Hij heeft een lekker lijf. Slank, maar niet mager. Niet afgetraind, maar heerlijk welvend. Genoeg borsthaar om sexy te zijn. Langzaam glijdt zijn riem door de lusjes en met een ruk glijdt het pinnetje uit het gaatje. Hij pakt de knoop van zijn jeans vast en pauzeert even alsof hij zich bewust is van publiek. Isabel merkt dat ze haar adem inhoudt. Haar lippen staan een stukje van elkaar af. Ze staart. Gauw wendt ze haar blik af en staart naar haar boek zonder een letter te lezen. Vanuit haar ooghoek ziet ze de jeans op de grond vallen. Haar ogen worden naar de zwemboxer getrokken en meteen vraagt ze zich af wat daar onder zit. Als vanzelf glijdt haar blik verder omhoog tot het zijn blik treft. Haar hart slaat een slag over. Een geamuseerd scheef glimlachje verschijnt om zijn ranke lippen. “Wat lees je, schoonheid?” Ze voelt zich onmiddellijk rood worden en houdt het boek verlegen lachend omhoog. “Dat ziet er spannend uit.” “Uhu..”, ze knikt. “Het gaat over een seksuele ontdekkingstocht.” Eindelijk heeft ze haar stem weer gevonden. “Dat klinkt zeker spannend. Dan laat ik je lekker verder lezen.” Ze voelt zijn pretoogjes over haar lichaam gaan voordat hij zich op zijn handdoek nestelt.

Lezen gaat er niet van komen, haar hoofd werkt overuren. Hij bekeek haar toch van top tot teen, of zag ze dat fout? Zag hij dat ze hem zo verlekkerd aanstaarde? Zou hij dat vervelend vinden of juist niet? Waarom was het gesprek nu al afgelopen? Wilde hij niet verder praten? Hij noemde haar toch ‘schoonheid’? Betekende dat iets of zegt hij dat tegen iedereen? Ze voelt haar lichaam bewegen alsof het niet van haar is en voor ze het doorheeft, staat ze naast zijn handdoek. Door de schaduw die ze op zijn lichaam werpt, opent hij zijn ogen en richt zich half op. “Je mag de kaft wel lezen als je wilt.” Resoluut duwt ze haar armen met het boek zijn richting op. Ze voelt dat heel haar lichaam strak staat van de spanning, haalt diep adem en perst er een glimlachje uit. Weer verschijnt dat leuke ondeugende lachje rond zijn mond. “Ik houd niet zo van lezen.” “Oh …” Ze laat haar armen en hoofd hangen en draait om. “Maar je mag het me wel voorlezen”, zegt hij terwijl hij opschuift. Isabel zwiert om, ploft naast hem neer en begint met voorlezen.

Hun benen raken elkaar en ze voelt de warmte naar haar buik opstijgen. Ze voelt zijn priemende blik en hete adem. Als ze klaar is met lezen valt een voelbare stilte. Ze leunt wat dichter tegen hem aan en kijkt naar hem op. Hun lippen vinden elkaar voorzichtig, maar al gauw zijn hun tongen verwikkeld in een innig spel. Zijn hand vindt haar hoofd, speelt met haar staart en trekt haar zacht en plagend van zich af. Ze gooit haar hoofd verder naar achteren, als een aanmoediging harder te zijn. Hij zoent haar nek teder. Ze kreunt, streelt door zijn haar en fluistert: “Bijt me”. Van schrik trekt ze haar hoofd terug, zuigt een teug adem naar binnen en kijkt hem wat geschrokken aan. Zou hij hier niet van schrikken? Zijn ogen lijken haar te doorboren, zijn grip op haar staart wordt steviger, hij ontbloot zijn tanden en laat een bescheiden grommetje horen. Ze hijgt en biedt hem haar hals aan. Zijn tanden vinden gretig haar zachte vlees en haar nagels boren zich in zijn rug. Zijn handen glijden onder haar jurkje, duwen haar bh omhoog en tasten haar borsten af. Haar tepels worden onmiddellijk hard. Terwijl hun tongen elkaar weer vinden, spelen zijn vingers met haar harde tepels. Haar handen zakken aftastend af en schuiven moeiteloos onder de rand van boxer om zijn stevige billen te masseren. Kreunend laat hij één van haar borsten los. Hij schuift haar slipje naar beneden en tast haar zachte kutje af. Hij voelt haar geilheid en laat zijn vingers naar binnen glijden; aftastend naar dat ene heerlijke plekje. Aan haar reactie merkt hij dat hij het gevonden heeft en stimuleert haar krachtig totdat een straal geilheid de handdoek doorweekt. Wild duwt ze hem van zich af en kruipt bovenop hem. Ze laat zich afzakken, trekt zijn boxer omlaag en likt haar weg vanaf zijn ballen omhoog. Haar tong draait rondjes om zijn eikel voordat ze haar mond om zijn pik laat zakken. Ze zuigt, likt en beweegt haar mond steeds sneller om zijn keiharde pik heen. Hij kreunt en grijpt haar hoofd. Na een paar flinke stoten van zijn kant, trekt hij haar omhoog. Ze laat haar kletsnatte kut om zijn pik glijden en rijdt hem tot hij schokkend zijn zaad dumpt.

Hij trekt haar gezicht dichterbij, zoent haar teder en fluistert: “Blijf nog even zitten”. Een beetje verward kijkt ze hem aan. “Er komen mensen deze kant op” zegt hij, terwijl zijn ogen ondeugend twinkelen. “Spannend hè?” “Een beetje te spannend eigenlijk,” giechelt ze, “Ik wil niet betrapt worden, maar liet me meeslepen.” Hij glimlacht geruststellend terwijl hij met zijn handen onder haar jurkje verdwijnt en haar een beetje optilt zodat zijn pik uit haar glijdt. Behoedzaam trekt hij zijn boxer weer omhoog. Langzaam laat ze zich naast hem vallen, vlak voordat het groepje langs hen heen het strand verlaat. Giechelend laten ze zich achterover vallen om de rest van de dag nog van elkaar te genieten.

Dit verhaal is geschreven voor NBRplaza’s Erotica Fest #33: Sex on the beach. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Dit verhaal kreeg de beloning Hete Peper voor Pittig Proza #20 – Seks op het strand.

2 gedachten over “Onverwachte oververhitting

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: